
חטיף שוקולד, בייגלה וטופיהנה חטיף מעולה שמכינים בבית משלושה מרכיבים בלבד: קוביות שוקולד עם בייגלה וטופי. כי למה לקנות אם אפשר להכין לבד? זה הרי לא שחסר לנו זמן עכשיו![]() צילום: רון יוחננוב, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מרפדים תבנית בנייר אפייה (גודל 20X30 לפחות). 2ממיסים את השוקולד במיקרוגל בכמה פולסים.
רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל? 3מורחים שלושת רבעי מכמות השוקולד על התבנית, ומפזרים מעל השוקולד את הבייגלה. 4חותכים את הסוכריות לקוביות קטנות, מוסיפים 3 כפות מים וממיסים במיקרוגל בכמה פולסים קצרים. מערבבים היטב את הטופי הנמס ומזלפים מעל הבייגלה.
5ממשיכים את הזילוף עם השוקולד שנותר (אם הוא התקשה - אפשר להחזיר שוב למיקרוגל ולהמיס בפולסים קצרים). 6מעבירים לקירור עד שהכל מתקשה. 7מוציאים מקירור, וחותכים לקוביות (אפשר גם לשבור עם הידיים). רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב אפשר עם סכין ואפשר גם עם הידיים אם רוצים|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |