אוכל
אוכל

חטיף קוקוס נוסטלגי ב-3 מרכיבים

כן, אנחנו היינו מהילדים המוזרים האלה שמעדיפים חטיף קוקוס ורוד על פני שוקולד. מאז גדלנו ובגרנו ואנחנו עדיין חולים על קוקוס, אבל רק עכשיו גילינו כמה קל להכין את הממתק הזה בבית. והפיסטוקים? שדרוג המאה

|mako אוכל| פורסם07:27
חטיף קוקוס נוסטלגי מ-3 מרכיבים (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
Rating:4.8197reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 350 גרם קוקוס טחון
  • 3 כפות סירופ מלבי או צבע מאכל אדום (או תרכיז פטל)
  • פחית חלב מרוכז

לשדרוג:

  • 50 גרם פיסטוקים קצוצים

אופן ההכנה:

1מערבבים בקערה חצי כוס קוקוס עם סירופ המלבי או צבע מאכל, עד שמתקבל צבע ורוד (אם אין לכם סירופ או צבע מאכל אפשר להשתמש גם בתרכיז פטל).

2בקערה נוספת מערבבים את יתרת הקוקוס עם החלב המרוכז עד שמתקבלת עיסה אחידה. מעבירים למקרר לרבע שעה.

>> מתכונים לפסח

>> קינוחים לפסח

3בעזרת ידיים מעט רטובות מייצרים רצועות גליליות מהעיסה.

4מפזרים על צלחת את הקוקוס הצבוע (אפשר ורצוי להוסיף לו פיסטוקים קצוצים), ומגלגלים בפנים את הרצועות.

5חותכים את הרצועות לחתיכות בגודל הרצוי.

>> רוצים לקבל את כל המתכונים שלנו ישירות למייל?

רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב,אם אתם עוד לא שם.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il