
חטיף קוקוס נוסטלגי ב-3 מרכיביםכן, אנחנו היינו מהילדים המוזרים האלה שמעדיפים חטיף קוקוס ורוד על פני שוקולד. מאז גדלנו ובגרנו ואנחנו עדיין חולים על קוקוס, אבל רק עכשיו גילינו כמה קל להכין את הממתק הזה בבית. והפיסטוקים? שדרוג המאה![]() צילום: רון יוחננוב, mako אוכל |
המצרכים :
לשדרוג:
אופן ההכנה:1מערבבים בקערה חצי כוס קוקוס עם סירופ המלבי או צבע מאכל, עד שמתקבל צבע ורוד (אם אין לכם סירופ או צבע מאכל אפשר להשתמש גם בתרכיז פטל). 2בקערה נוספת מערבבים את יתרת הקוקוס עם החלב המרוכז עד שמתקבלת עיסה אחידה. מעבירים למקרר לרבע שעה. 3בעזרת ידיים מעט רטובות מייצרים רצועות גליליות מהעיסה. 4מפזרים על צלחת את הקוקוס הצבוע (אפשר ורצוי להוסיף לו פיסטוקים קצוצים), ומגלגלים בפנים את הרצועות. 5חותכים את הרצועות לחתיכות בגודל הרצוי. >> רוצים לקבל את כל המתכונים שלנו ישירות למייל? רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב,אם אתם עוד לא שם. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |