
קרמבו ביתי שוקולדימתכון לקרמבו עם טוויסט שוקולדי: הר מוקצף במילוי שוקולד על עוגייה עגולה, ומלמעלה ציפוי שוקולדי. תצטיידו בשקית זילוף, בעוגיות שאתם אוהבים בשביל הבסיס ובקצת סבלנות - ותקבלו קינוח סתווי מפנק ומהמם![]() צילום: רון יוחננוב, mako אוכל |
המצרכים :ל 16-20 יחידות:
לציפוי:
אופן ההכנה:1מפרידים את הביצים.מעבירים את החלבונים יחד עם הסוכר והווניל לקערה ומתחילים בבישול בבן מארי:מניחים סיר עם מים על הכיריים. מעל הסיר מניחים את הקערה עם הסוכר, החלבונים והווניל.מדליקים את הלהבה ומתחילים לערבב את הסוכר עם החלבונים עד שהסוכר נמס לחלוטין. חשוב מאוד לערבב כל הזמן, אחרת תקבלו חביתה מתוקה.מכניסים אצבע בזהירות לתוך התערובת ומוודאים שאין גרגירים של סוכר ורק אז מכבים את הלהבה. 2מעבירים את תערובת החלבונים למיקסר ומתחילים להקציף במהירות בינונית עד לקבלת קצף יציב מאוד. ישלהקציף לפחות 8 דקות.
3מעבירים את ממרח השוקולד לשקית זילוף עם צנתר חלק ודק. 4מעבירים את קצף הביצים לשקית זילוף נפרדת עם צנתר חלק ועבה. 5מניחים את העוגיות על מגש. מזלפים על כל עוגייה מעט שוקולד ועליו מזלפים את הקצף (הדגמה בסרטון). 6ממימיסם את השוקולד והשמן בפולסים קצרים עד שהשוקולד נמס לחלוטין (אפשר גם בבן מארי), מצפים את הקרמבו ומעבירים לקירור עד שהציפוי יתקשה.
* אפשר להוסיף לציפוי סוכריות, אגוזים, פירות או כל תוספת אחרת שאוהבים. * אפשר להשתמש בכל עוגייה שאוהבים כבסיס הקרמבו. * אפשר להשתמש בממרח שוקולד חלבי אם לא מעוניינים בקינוח פרווה. רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב,אם אתם עוד לא שם. בתיאבון! תגיות:קרמבו ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |