
עוגת בורקס גבינותבשבת על הבוקר יכול להיות מאתגר למצוא בורקס טרי, אז למה לא להכין לבד, ועוד עוגת בורקס שכיף לתלוש? מהרגע שהדלקתם את התנור ועד שהכל מוכן לא עוברת שעה אפילו. עכשיו רק לחתוך קצת ירקות, להרתיח ביצים והיידה![]() צילום: רון יוחננוב, mako אוכל |
המצרכים :
למלית:
לעיטור:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-200 מעלות. 2מערבבים בקערה את כל חומרי המלית עד לאיחוד. >> רוצים לקבל את כל המתכונים שלנו ישירות למייל? 3פותחים את בצק העלים על משטח עבודה 4מחלקים את הבצק בעזרת סכין או גלגלת ל-8 מלבנים שווים. 5יוצקים מלית בנדיבות על כל מלבן וסוגרים לרולדה, ומגלגלים כל רולדה לצורת עיגול. 6מניחים את כל העיגולים צמודים זה לזה על תבנית מרופדת נייר אפייה. מברישים בביצה, מפזרים מעל שומשום, ואופים כ-25 דקות או עד הזהבה. בתיאבון.
רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב,אם אתם עוד לא שם. תגיות:בורקס ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |