מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל

חטיף דפי אורז ממכר

בימים האחרונים החטיף הזה שורף את הרשת, ואפשר להבין למה. הרי אין פלא גדול יותר מלקחת דף אורז יבשושי וחסר הוד ולראות אותו הופך, במחי טיגון בלבד, לחטיף אוורירי ופריך. במה מתבלים? אפילו רק עם מלח זה שוס

|mako אוכל| פורסם07:10
חטיף דפי אורז (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 5-6 דפי אורז
  • שמן לטיגון עמוק
  • מלח

אפשרויות לתבלינים נוספים:

  • פלפל שחור
  • צ'ילי יבש
  • זעתר

אופן ההכנה:

1גוזרים את דפי האורז למשולשים בעזרת מספריים.

2מחממים שמן בסיר עמוק.

רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל?

3זורקים לתוך השמן החם כמה משולשים בכל פעם ומטגנים עד שהם תופחים ומקבלים את הצורה שבתמונה. שימו לב, זה קורה ברגע.

4מסננים שאריות של שמן ומעבירים למגש עם נייר סופג.

5בוזקים מלח ותבלינים שאוהבים (גם רק מלח טוב), ומגישים.

חטיף דפי אורז מתובלחטיף דפי אורז מתובל|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב

בתיאבון.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il