
מיני פוקצ'ות במחבתפוקצ'ות חמות וטריות עם מעטה מתוחכם של רוזמרין, פרמזן ומלח גס בכלום (נשבעים שכלום) עבודה? אם יש מישהו שיכול לעשות את זה - זה רון יוחננוב. מתכון שאתם הולכים לחרוש עליו, בדוק![]() צילום: רון יוחננוב, mako אוכל |
המצרכים :
לעיטור:
אופן ההכנה:1מערבבים את הקמח יחד עם היוגורט והמלח בקערה עד שמתקבל בצק (אם צריך אפשר להוסיף מעט יוגורט בהדרגה). 2בעזרת ידיים מקומחות מרדדים את הבצק על משטח עבודה מקומח לעובי של ס"מ בערך. חותכים לקוביות. >>רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל? 3מחממים מחבת עם שמן זית, מטגנים כ-2 דקות מכל צד את הפוקצ'ות. 4מפזרים מעל רוזמרין, עירית, פרמזן ומעט מלח ים. מגישים וזוללים חם. מיני פוקצ'ות במחבת|צילום: רון יוחננוב, mako אוכלרון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב,אם אתם עוד לא שם. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |