אוכל
אוכל

מיני פוקצ'ות במחבת

פוקצ'ות חמות וטריות עם מעטה מתוחכם של רוזמרין, פרמזן ומלח גס בכלום (נשבעים שכלום) עבודה? אם יש מישהו שיכול לעשות את זה - זה רון יוחננוב. מתכון שאתם הולכים לחרוש עליו, בדוק

|mako אוכל| פורסם07:10
מיני פוקצ'ות במחבת (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
Rating:4.7310reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 2 כוסות קמח לבן תופח (או קמח רגיל עם כפית אבקת אפייה)
  • כוס ורבע ריוויון או יוגורט
  • 1 כפית מלח
  • שמן זית

לעיטור:

  • עירית קצוצה
  • רוזמרין קצוץ דק
  • גבינת פרמזן מגורדת
  • מלח ים אטלנטי

אופן ההכנה:

1מערבבים את הקמח יחד עם היוגורט והמלח בקערה עד שמתקבל בצק (אם צריך אפשר להוסיף מעט יוגורט בהדרגה).

2בעזרת ידיים מקומחות מרדדים את הבצק על משטח עבודה מקומח לעובי של ס"מ בערך. חותכים לקוביות.

>>רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל?

3מחממים מחבת עם שמן זית, מטגנים כ-2 דקות מכל צד את הפוקצ'ות.

4מפזרים מעל רוזמרין, עירית, פרמזן ומעט מלח ים. מגישים וזוללים חם.

מיני פוקצ'ות במחבתמיני פוקצ'ות במחבת|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

>> מתכונים לחנוכה

>> מתכונים ללביבות

>> מתכונים לסופגניות

רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב,אם אתם עוד לא שם.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il