מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל

קונוס טוסט טורטייה

זה אולי נראה כמו משחק ילדים, אבל חברים: יש טוסט טורטייה ויש טוסט טורטייה מושלם. ההבדל, כרגיל, נמצא בפרטים הקטנים (למשל - גבינת שמנת מעורבבת עם פסטו, תודו שכזה לא מרחתם עד היום). קדימה, רבע שעה ואתם שם

|mako אוכל| פורסם07:05
קונוס טוסט טורטיה (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

  • 4 עלי טורטייה
  • 100 גרם גבינת שמנת מעורבבת עם 2 כפות פסטו
  • 200 גרם גבינת צהובה מגורדת או מוצרלה
  • עגבניות פרוסות
  • זיתים

אופן ההכנה:

1מחממים טוסטר לחיץ.

2לוקחים טורטייה ויוצרים חתך על רדיוס שלה (קו ישר ממרכז המעגל עד לשוליים).

3מורחים וממלאים: מורחים את גבינת השמנת עם הפסטו על שני רבעים של הטורטייה. על אחד מהם מניחים פרוסות עגבנייה. מפזריםגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע)צהובה על רבע שלישי וזיתים על רבע רביעי.

קונוס טוסט טורטיהקונוס טוסט טורטיה|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

4: מקפלים לקונוס: לוקחים את הטורטייה מהקו החתוך ומקפלים פנימה. את המשולש שנוצר מקפלים פנימה, וסוגרים קיפול נוסף על החלק שנותר חשוף.

5מניחים בתוך מכשיר הטוסטר וסוגרים. אופים עד הזהבה, ומגישים חם.

רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב,אם אתם עוד לא שם.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il