
קונוס טוסט טורטייהזה אולי נראה כמו משחק ילדים, אבל חברים: יש טוסט טורטייה ויש טוסט טורטייה מושלם. ההבדל, כרגיל, נמצא בפרטים הקטנים (למשל - גבינת שמנת מעורבבת עם פסטו, תודו שכזה לא מרחתם עד היום). קדימה, רבע שעה ואתם שם![]() צילום: רון יוחננוב, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים טוסטר לחיץ. 2לוקחים טורטייה ויוצרים חתך על רדיוס שלה (קו ישר ממרכז המעגל עד לשוליים). 3מורחים וממלאים: מורחים את גבינת השמנת עם הפסטו על שני רבעים של הטורטייה. על אחד מהם מניחים פרוסות עגבנייה. מפזריםגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע)צהובה על רבע שלישי וזיתים על רבע רביעי. קונוס טוסט טורטיה|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל4: מקפלים לקונוס: לוקחים את הטורטייה מהקו החתוך ומקפלים פנימה. את המשולש שנוצר מקפלים פנימה, וסוגרים קיפול נוסף על החלק שנותר חשוף. 5מניחים בתוך מכשיר הטוסטר וסוגרים. אופים עד הזהבה, ומגישים חם. רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב,אם אתם עוד לא שם. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |