
טוסט חביתה מהפכניחברים, מהפכה: אם עד היום הכנתם חביתה בנפרד וטוסט בנפרד, היום תלמדו איך להכין אותם יחד בילט-אין, על אותה מחבת בכלום עבודה. מנה כיפית וטעימה, ורק כלי אחד לשטוף כשמסיימים. זה ווין-ווין![]() צילום: רון יוחננוב, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1טורפים בקערה את הביצים והחלב ומתבלים. 2מחממים מחבת ומשמנים. 3יוצקים את תערובת הביצים למחבת החמה, טובלים את פרוסות הלחם בביצים שבמחבת והופכים. הופכים את כל תכולת המחבת - הלחם והביצה - כך שהחביתה פונה למעלה והלחם למטה(ראו בסרטון). 4מוסיפים גבינה צהובה ותוספות, אם רוצים.מקפלים את הצדדים של החביתה פנימה ואז עושים קיפול נוסף לצורת כריך. 5מזהיבים מעט משני הצדדים ומגישים.
רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |