מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל

בורקסגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע)משפחתי

שתי שכבות של בצק עלים, ביניהן תערובת של גבינות, מעליהן ביצה טרופה ושומשום - תודה לאל על הנחמות הקטנות, הפשוטות והטעימות של החיים

|mako אוכל| פורסם07:31
בורקס גבינה משפחתי (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (30 מנות):

  • חבילת בצק עלים

למילוי:

לעיטור:

  • ביצה טרופה
  • שומשום

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-200 מעלות. פותחים את בצק העלים על משטח העבודה ומחלקים לשני חלקים שווים.

2מרפדים תבנית בנייר אפייה ופורסים עליה חצי מהבצק.

>>רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל?

בורקס גבינה משפחתיבורקסגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע)משפחתי|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

3מערבבים את חומרי המילוי ומורחים על הבצק. מכסים במחצית השנייה של הבצק.

4חותכים את הבורקס הלא אפויים למלבנים, מורחים ביצה טרופה ומפזרים שומשום.

5אופים 40-50 דקות, עד הזהבה, מצננים מעט ומגישים עם סלט.

רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב,אם אתם עוד לא שם.

תגיות:בורקס
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il