
בורקס גבינה משפחתישתי שכבות של בצק עלים, ביניהן תערובת של גבינות, מעליהן ביצה טרופה ושומשום - תודה לאל על הנחמות הקטנות, הפשוטות והטעימות של החיים![]() צילום: רון יוחננוב, mako אוכל |
המצרכים (30 מנות):
למילוי:
לעיטור:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-200 מעלות. פותחים את בצק העלים על משטח העבודה ומחלקים לשני חלקים שווים. 2מרפדים תבנית בנייר אפייה ופורסים עליה חצי מהבצק. >>רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל? בורקס גבינה משפחתי|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל3מערבבים את חומרי המילוי ומורחים על הבצק. מכסים במחצית השנייה של הבצק. 4חותכים את הבורקס הלא אפויים למלבנים, מורחים ביצה טרופה ומפזרים שומשום. 5אופים 40-50 דקות, עד הזהבה, מצננים מעט ומגישים עם סלט. רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב,אם אתם עוד לא שם. תגיות:בורקס ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |