אוכל
אוכל

שקשוקה עם תפוחי אדמה

מתכון לשקשוקה משודרגת: שקשוקה עם תפוחי אדמה. נכון ששקשוקה היא יופי של ארוחה בפני עצמה, אבל כדי להפוך לאפילו יותר משביעה הוספנו לה תפוחי אדמה שמקפיצים אותה בכמה רמות של טעם וכיף

|mako אוכל| פורסם10:20
שקשוקת תפוחי אדמה (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
Rating:4.589reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהארבעים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 2-3 תפוחי אדמה בינוניים
  • 5 כפות שמן זית
  • 5 שיני שום
  • צ'ילי חריף טרי קצוץ דק
  • כף פפריקה מתוקה
  • 3-4 עגבניות טריות חתוכות לקוביות (אפשר להשתמש גם בעגבניות מרוסקות משומרות)
  • 4 כפות רסק עגבניות
  • חצי כוס מים
  • חצי כפית כמון
  • מלח
  • פלפל שחור
  • ביצים כמספר הסועדים

להגשה:

  • פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה:

1מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לשמיניות.

2מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את שמינות התפודים עד הזהבה, מוציאים מהמחבת ושומרים בצד.

3מוסיפים למחבת שום, צ'ילי ופפריקה ומטגנים בקצרה. מוסיפים את העגבניות והרסק ומערבבים היטב.

4יוצקים את המים, מחזירים את תפוחי האדמה, מתבלים, מערבבים ומבשלים 20 דקות על להבה בינונית.

5טועמים ומתקנים תיבול אם צריך, יוצרים גומחות ומחליקים לתוכן את הביצים. מכסים את הסיר ומבשלים לפי מידת העשייה הרצויה של הביצים. מפזרים קצת פטרוזיליה קצוצה ומגישים חם.

שקשוקה עם תפוחי אדמהארוחה מלאה ומספקת|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב,אם אתם עוד לא שם.

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il