
שקשוקה עם תפוחי אדמהמתכון לשקשוקה משודרגת: שקשוקה עם תפוחי אדמה. נכון ששקשוקה היא יופי של ארוחה בפני עצמה, אבל כדי להפוך לאפילו יותר משביעה הוספנו לה תפוחי אדמה שמקפיצים אותה בכמה רמות של טעם וכיף![]() צילום: רון יוחננוב, mako אוכל |
המצרכים :
להגשה:
אופן ההכנה:1מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לשמיניות. 2מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את שמינות התפודים עד הזהבה, מוציאים מהמחבת ושומרים בצד. 3מוסיפים למחבת שום, צ'ילי ופפריקה ומטגנים בקצרה. מוסיפים את העגבניות והרסק ומערבבים היטב. 4יוצקים את המים, מחזירים את תפוחי האדמה, מתבלים, מערבבים ומבשלים 20 דקות על להבה בינונית. 5טועמים ומתקנים תיבול אם צריך, יוצרים גומחות ומחליקים לתוכן את הביצים. מכסים את הסיר ומבשלים לפי מידת העשייה הרצויה של הביצים. מפזרים קצת פטרוזיליה קצוצה ומגישים חם. ארוחה מלאה ומספקת|צילום: רון יוחננוב, mako אוכלרון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב,אם אתם עוד לא שם. בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |