מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל

ביצה בקן

שנים שלא הכנו ביצה בקן, וכבר שכחנו כמה כיף זה. מזל שרון יוחננוב נזכר, דקה לפני פסח, בגרסה המפנקת הזו ללחם מטוגן בחמאה, עם ביצת עין ושדרוג של מוצרלה מגורדת. עשר דקות עבודה (15, אם אתם חותכים סלט קטן)

|mako אוכל| פורסם07:09
ביצה בקן (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעשר דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (2 מנות):

אופן ההכנה:

1מניחים 2 פרוסות לחם על משטח העבודה ובעזרת חותכן או כוס יוצרים חור עגול במרכז של כל פרוסה.

2מחממים מחבת עם חמאה ומניחים פרוסת לחם במרכז המחבת.

3שוברים ביצה לתוך צלוחית ושופכים אותה לתוך החור העגול שבמרכז הפרוסה. מפזרים מעלגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע), מלח ופלפל שחור.

>> רוצים לקבל את כל המתכונים שלנו ישירות למייל?

>> מתכונים לפסח

4מנמיכים מעט את הלהבה, מטגנים כ-2 דקות ולאחר מכן הופכים את פרוסת הלחם לטיגון עד מידת העשייה שאתם אוהבים. מעבירים לצלחת.

5מטגנים מעט את עיגולי הלחם (החלקים שהוצאנו) משני הצדדים, ומניחים בעדינות מעל או לצד החור עם הביצה.

רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב,אם אתם עוד לא שם.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il