אוכל
אוכל

טילון ביתי קל להכנה ב-4 מרכיבים

עם הגביע, עם הגלידה, אפילו עם טבעת השוקולד מסביב – ככה מכינים בבית טילון שהוא בדיוק הנשנוש שחסר לכם בפה אחרי ארוחת הערב. והיופי הוא שזה כל כך פשוט, שהחלק הכי מסובך הוא לפנות להם מקום במקפיא

|mako אוכל| פורסם07:14
טילון ביתי ב-4 מרכיבים (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
Rating:4.7117reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 12 גביעי גלידה
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה
  • חצי קופסה (200 גרם) חלב מרוכז

לציפוי:

  • 100 גרם שוקולד מריר
  • כף שמן קוקוס או שמן צמחי

אופן ההכנה:

1מכסים קופסת קרטון בנייר אלומיניום ומחוררים חורים שיהיה אפשר לנעוץ בהם את גביעי הגלידה.

2ממיסים את השוקולד עם השמן וטובלים את השפה של הגביעים. נועצים את הגביעים בקופסה, כך שיישארו עומדים. אם רוצים, אפשר גם לשפוך מעט שוקולד לתחתית של כל גביע.

רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל?

טילונים ביתייםוכל כך קל להכין אותם!|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

3הגלידה: מקציפים את השמנת המתוקה עד לקבלת קצף יציב.

4מקפלים פנימה בעדינות את החלב המרוכז (והתוספות, אם רוצים: ממרח שוקולד, לוטוס, ריבת חלב, שברי עוגיות, שברי אגוזים וכו').

5ממלאים את הגביעים בעזרת שקית זילוף ומקשטים בשוקולד מומס ובסוכריות, אם רוצים.

6נועצים את הגביעים בקופסה ומעבירים ללילה להקפאה לפני ההגשה.

רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב

בתיאבון!

תגיות:טילון
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il