
ארוחה יוונית בתבנית אחתאורז עם בצל בציר ירקות, שנכנס לתנור יחד עם עוף שהושרה במרינדה קלילה שמשדכת אורגנו ולימון (וחברים, מסתבר שזה שידוך משמיים). רבע שעה עבודה, מאה אחוז הצלחה ועוד לא התחלנו לדבר על כמה שהיא יפה![]() צילום: רון יוחננוב, mako אוכל |
המצרכים :
למרינדה:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-200 מעלות. 2מערבביםבקערה את העוף עם מרכיבי המרינדה. >> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל? 3שופכים לתבנית אפייה את האורז, מעליו את הבצל המגורד והציר, ומערבבים. כל המרכיבים לארוחה יוונית טעימה|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל4מניחים מעל את חלקי העוף (אם יש לכם זמן אפשר להשרות את העוף במרינדה שעה-שעתיים, אבל לא חובה). 5מעטרים עם פרוסות לימון ופלפל חריף. 6מכסים בנייר אפייה ונייר אלומיניום, ואופים במשך 60 דקות. 7אחרי שעה פותחים את הנייר ואופים עוד כרבע שעה, שהעוף יקבל שיזוף. מגישים חם. רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב ארוחה יוונית - עוף עם אורז בתנור|צילום: רון יוחננוב, mako אוכלבתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |