מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל

פאייה ספרדית מהירה במחבת

אנחנו רק אומרים את צמד המילים פאייה ספרדית ותכף עולה לנו חיוך על הפנים, ולא משנה מה אכלנו ומתי - אנחנו אוטומטית מתים מרעב. עם המתכון הזה של רון יוחננוב נשב לאכול פאייה מעולה תוך פחות משעה. איזה אושר

|mako אוכל| פורסם07:09
פאייה ספרדית מהירה (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהחמישים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 4 כפות שמן זית
  • 1 בצל בינוני, חתוך לקוביות
  • 2 יחידות פרגית או חזה עוף, חתוכות לקוביות קטנות
  • 3-4 נקניקיות צ'וריסוס איכותיות
  • 2 מקלות סלרי, קצוצים דק
  • 1 פלפל אדום (גמבה), חתוך לקוביות
  • 3-6 שיני שום, כתושות
  • 2 עגבניות, חתוכות לקוביות
  • כפית פפריקה מתוקה
  • חצי כפית פפריקה מעושנת
  • מעט כורכום
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 2 כוסות אורז
  • 3 כוסות מים חמימים

אופן ההכנה:

1מחממים מחבת עם שמן.

2מקפיצים את הבצל יחד עם העוף והנקניקיות עד הזהבה.

3מוסיפים את שאר הירקות ומקפיצים עד שהם מעט מקורמלים.

>> רוצים לקבל את כל המתכונים שלנו ישירות למייל?

4מוסיפים את התבלינים והאורז, מערבבים ומוסיפים את המים. מביאים לרתיחה.

5מכסים ומבשלים כ-25 דקות על להבה נמוכה.

רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב,אם אתם עוד לא שם.

תגיות:פאייה
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il