אוכל
אוכל

פאייה ספרדית מהירה במחבת

אנחנו רק אומרים את צמד המילים פאייה ספרדית ותכף עולה לנו חיוך על הפנים, ולא משנה מה אכלנו ומתי - אנחנו אוטומטית מתים מרעב. עם המתכון הזה של רון יוחננוב נשב לאכול פאייה מעולה תוך פחות משעה. איזה אושר

|mako אוכל| פורסם07:09
פאייה ספרדית מהירה (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
Rating:4.5157reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהחמישים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 4 כפות שמן זית
  • 1 בצל בינוני, חתוך לקוביות
  • 2 יחידות פרגית או חזה עוף, חתוכות לקוביות קטנות
  • 3-4 נקניקיות צ'וריסוס איכותיות
  • 2 מקלות סלרי, קצוצים דק
  • 1 פלפל אדום (גמבה), חתוך לקוביות
  • 3-6 שיני שום, כתושות
  • 2 עגבניות, חתוכות לקוביות
  • כפית פפריקה מתוקה
  • חצי כפית פפריקה מעושנת
  • מעט כורכום
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 2 כוסות אורז
  • 3 כוסות מים חמימים

אופן ההכנה:

1מחממים מחבת עם שמן.

2מקפיצים את הבצל יחד עם העוף והנקניקיות עד הזהבה.

3מוסיפים את שאר הירקות ומקפיצים עד שהם מעט מקורמלים.

>> רוצים לקבל את כל המתכונים שלנו ישירות למייל?

4מוסיפים את התבלינים והאורז, מערבבים ומוסיפים את המים. מביאים לרתיחה.

5מכסים ומבשלים כ-25 דקות על להבה נמוכה.

רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב,אם אתם עוד לא שם.

תגיות:פאייה
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il