
כריך שאריות הכי טעים שישמי אם לא רון יוחננוב יודע שאין דבר כזה ארוחת חג בלי מקרר מפוצץ בקופסאות אוכל של שאריות משולחן החג? אז בשביל לנצל טוב טוב את כל מה שטרחתם להכין, קבלו מתכון פגז לכריך עוף מפורק טעים וחסכוני![]() צילום: רון יוחננוב, mako אוכל |
המצרכים :
להגשה:
אופן ההכנה:1מפרקים את העוף לרצועות. 2מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את השום והצ'ילי. מוסיפים את הרטבים ומביאים לרתיחה. 3מוסיפים למחבת את העוף, מנמיכים להבה ומבשלים כ-3 דקות עד שהרוטב מסמיך ועוטף את העוף. 4פורסים את הבצל, העגבנייה והחסה, ומגישים בלחמניית המבורגר. עכשיו אנחנו מבינים את רוס מ"חברים"|צילום: רון יוחננוב, mako אוכלרון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב,אם אתם עוד לא שם. בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |