מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל

כריך שאריות הכי טעים שיש

מי אם לא רון יוחננוב יודע שאין דבר כזה ארוחת חג בלי מקרר מפוצץ בקופסאות אוכל של שאריות משולחן החג? אז בשביל לנצל טוב טוב את כל מה שטרחתם להכין, קבלו מתכון פגז לכריך עוף מפורק טעים וחסכוני

|mako אוכל| פורסם08:00
כריך עוף מפורק (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 2 חלקי עוף מפורקים (כל חלק יעבוד)
  • 2 כפות שמן זית
  • 4 שיני שום כתושות
  • מעט צ'ילי חריף טרי
  • 4 כפות רוטב צ'ילי מתוק
  • 3 כפות רוטב ברבקיו
  • חצי כוס מים רותחים
  • מלח
  • פלפל שחור

להגשה:

  • לחמניות המבורגר
  • חסה
  • בצל
  • עגבנייה

אופן ההכנה:

1מפרקים את העוף לרצועות.

2מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את השום והצ'ילי. מוסיפים את הרטבים ומביאים לרתיחה.

3מוסיפים למחבת את העוף, מנמיכים להבה ומבשלים כ-3 דקות עד שהרוטב מסמיך ועוטף את העוף.

4פורסים את הבצל, העגבנייה והחסה, ומגישים בלחמניית המבורגר.

כריף עם עוף מפורקעכשיו אנחנו מבינים את רוס מ"חברים"|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב,אם אתם עוד לא שם.

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il