
כנפיים אפויות שמרגישות מטוגנותהבעיה הכי גדולה עם אפייה זה שהיא לא טיגון, ולא משנה כמה תשקיעו - התוצאה תהיה יבשה יותר, משעממת יותר, קריספית פחות. אז מה עושים? משתמשים בטריק הזה, שגורם לכנפי העוף לצאת מהתנור כאילו בילו בשמן רותח![]() צילום: Anna Shepulova, shutterstock |
המצרכים :
לרוטב (אופציה בלבד):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-220 מעלות. 2מערבבים את הכנפיים בקערה עם המלח ואבקת האפייה עד שהן מצופות מכל הכיוונים. 3מסדרים את הכנפיים על רשת שמתחתיה תבנית ומכניסים לתנור. כאן עם רוטב הבית|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל4צולים כחצי שעה או עד הזהבה. 5מחממים את כל חומרי הרוטב במחבת כמה דקות, מכניסים את הכנפיים ומערבבים כמה דקות תוך המשך חימום עד שהרוטב נספג יפה. מגישים חם חם (אפשר לפזר שומשום). רון יוחננוב הוא בלוגר, מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה, בעל קבוצת המתכונים בפייסבוק "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |