אוכל
אוכל

כנפיים אפויות שמרגישות מטוגנות

הבעיה הכי גדולה עם אפייה זה שהיא לא טיגון, ולא משנה כמה תשקיעו - התוצאה תהיה יבשה יותר, משעממת יותר, קריספית פחות. אז מה עושים? משתמשים בטריק הזה, שגורם לכנפי העוף לצאת מהתנור כאילו בילו בשמן רותח

|mako אוכל| פורסם07:36
כנפיים בלימון, רוזמרין וצי'לי חריף (צילום: Anna Shepulova, shutterstock)
צילום: Anna Shepulova, shutterstock
Rating:4.5190reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • קילו כנפיים, חצויות ונקיות
  • שקית אבקת אפייה
  • כפית מלח

לרוטב (אופציה בלבד):

  • חצי כוס רוטב צ'ילי מתוק
  • רבע כוס רוטב צ'ילי חריף
  • 3-4 כפות רוטב סויה
  • שן שום מגוררת
  • מעט ג'ינג'ר מגורר

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-220 מעלות.

2מערבבים את הכנפיים בקערה עם המלח ואבקת האפייה עד שהן מצופות מכל הכיוונים.

3מסדרים את הכנפיים על רשת שמתחתיה תבנית ומכניסים לתנור.

כנפיים אפויות שמרגישות מטוגנותכאן עם רוטב הבית|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

4צולים כחצי שעה או עד הזהבה.

5מחממים את כל חומרי הרוטב במחבת כמה דקות, מכניסים את הכנפיים ומערבבים כמה דקות תוך המשך חימום עד שהרוטב נספג יפה. מגישים חם חם (אפשר לפזר שומשום).

רון יוחננוב הוא בלוגר, מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה, בעל קבוצת המתכונים בפייסבוק "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il