אוכל
אוכל

פרעצל מבצק יוגורט

חושבים שפרעצל זה גדול עליכם? תחשבו מחדש: השבוע קפצנו כיתה עם מתכון של רון יוחננוב לפרעצלים מבצק יוגורט, 4 מרכיבים בסך הכל והוא מוכן לעבודה. מעצבים, אופים וזהו - הנה הפכתם לאנשים שמתקתקים פרעצלים

|mako אוכל| פורסם07:10
פרעצל מבצק יוגורט (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
Rating:4.8372reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (6 מנות):

  • 3 כוסות קמח תופח
  • 250 מ"ל יוגורט
  • ביצה
  • כפית מלח

לעיטור:

  • ביצה טרופה
  • תוספות כמו שומשום, מלח גס, זעתר או מה שמתחשק

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-200 מעלות.

2מערבבים בקערה את כל המרכיבים עד שמתקבל בצק אחיד ומבריק (אפשר במיקסר).

3מחלקים ל-6 חלקים שווים ומעצבים ללחמניות פרעצל.

>>רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל?

פרעצל מבצק יוגורטחושבים שפרעצל זה גדול עליכם? תחשבו מחדש: השבוע קפצנו כיתה עם מתכון של רון יוחננוב לפרעצלים מבצק יוגו|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

4מברישים בביצה, ומפזרים תוספות אם רוצים.

5אופים כ-25 דקות או עד הזהבה.

פרעצל מבצק יוגורטפרעצל מבצק יוגורט|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב,אם אתם עוד לא שם.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il