
פרעצל מבצק יוגורטחושבים שפרעצל זה גדול עליכם? תחשבו מחדש: השבוע קפצנו כיתה עם מתכון של רון יוחננוב לפרעצלים מבצק יוגורט, 4 מרכיבים בסך הכל והוא מוכן לעבודה. מעצבים, אופים וזהו - הנה הפכתם לאנשים שמתקתקים פרעצלים![]() צילום: רון יוחננוב, mako אוכל |
המצרכים (6 מנות):
לעיטור:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-200 מעלות. 2מערבבים בקערה את כל המרכיבים עד שמתקבל בצק אחיד ומבריק (אפשר במיקסר). 3מחלקים ל-6 חלקים שווים ומעצבים ללחמניות פרעצל. >>רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל? חושבים שפרעצל זה גדול עליכם? תחשבו מחדש: השבוע קפצנו כיתה עם מתכון של רון יוחננוב לפרעצלים מבצק יוגו|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל4מברישים בביצה, ומפזרים תוספות אם רוצים. 5אופים כ-25 דקות או עד הזהבה. פרעצל מבצק יוגורט|צילום: רון יוחננוב, mako אוכלרון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב,אם אתם עוד לא שם. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |