אוכל
אוכל

מאפינס אמסטרדם סופר מושחתים

עוד לא נרגענו מהטירוף של עוגיות אמסטרדם שאחז בנו לפני כמה חודשים ומאז לא הרפה, והנה רון יוחננוב מפציץ עם השלב הבא: מאפינס שוקולד במילוי שוקולד לבן נוזלי, או בארבע מילים: מאפינס אמסטרדם משוגעים לגמרי

|mako אוכל| פורסם07:09
מאפינס אמסטרדם (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
Rating:4.6218reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (12 מנות):

ל-12 מאפינס גדולים:

  • 2 כוסות קמח לבן
  • כפית אבקת אפייה
  • חצי כפית אבקת סודה לשתייה
  • חצי כוס קקאו איכותי
  • קורט מלח
  • 2 ביצים
  • 150 גרם סוכר לבן (שלושת רבעי כוס)
  • כף תמצית וניל
  • חצי כוס שמן
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה (לבישול או הקצפה)
  • כוס שוקולד צ'יפס איכותי (מריר ו/או חלב)
  • מטבעות או פרלינים של שוקולד לבן למילוי

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות.

>> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל?

2מערבבים בקערה את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה, הקקאו והמלח.

3בקערה אחרת מערבבים את הביצים עם הסוכר ותמצית הווניל. מוסיפים את השמן והשמנת המתוקה ומקציפים מעט עד לקבלת בלילה אחידה.

מאפינס אמסטרדם - שלמיםלפני הביס|צילום: רון יוחננוב, mako אוכלמאפינס אמסטרדם מושחתיםואחריו|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

4מוסיפים את תערובת הקמח לקערת החומרים הרטובים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים מעט.

5ממלאים תבנית שקעים משומנת (או מרופדת במנז'טים) במחצית מכמות מהבלילה. מניחים פרלין שוקולד לבן או כמה מטבעות בכל אחד מהשקעים ומכסים בשאר הבלילה. אפשר לפזר עוד שוקולד צ'יפס מלמעלה.

6אופים כ-25 דקות, או עד שקיסם שננעץ במאפינס יוצא עם פירורים.

רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il