
מאפינס אמסטרדם סופר מושחתיםעוד לא נרגענו מהטירוף של עוגיות אמסטרדם שאחז בנו לפני כמה חודשים ומאז לא הרפה, והנה רון יוחננוב מפציץ עם השלב הבא: מאפינס שוקולד במילוי שוקולד לבן נוזלי, או בארבע מילים: מאפינס אמסטרדם משוגעים לגמרי![]() צילום: רון יוחננוב, mako אוכל |
המצרכים (12 מנות):ל-12 מאפינס גדולים:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. >> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל? 2מערבבים בקערה את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה, הקקאו והמלח. 3בקערה אחרת מערבבים את הביצים עם הסוכר ותמצית הווניל. מוסיפים את השמן והשמנת המתוקה ומקציפים מעט עד לקבלת בלילה אחידה. לפני הביס|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל ואחריו|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל4מוסיפים את תערובת הקמח לקערת החומרים הרטובים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים מעט. 5ממלאים תבנית שקעים משומנת (או מרופדת במנז'טים) במחצית מכמות מהבלילה. מניחים פרלין שוקולד לבן או כמה מטבעות בכל אחד מהשקעים ומכסים בשאר הבלילה. אפשר לפזר עוד שוקולד צ'יפס מלמעלה. 6אופים כ-25 דקות, או עד שקיסם שננעץ במאפינס יוצא עם פירורים. רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |