
מוקפץ כרוביתאחרי שאפינו וטרפנו פחמימות ללא הרף בגלל הקורונה ובזכות החג וסוף השבוע הארוך שהגיע איתו, הגיע הזמן לארוחה מעולה ובלי אף פחמימה: ביצים, ירקות ורוטב בטעמים אסייתיים. כל הכיף, מינוס האשמה![]() צילום: רון יוחננוב, mako אוכל |
המצרכים :
לרוטב:
להגשה:
אופן ההכנה:1מגררים את הכרובית בפומפייה או מעבד מזון. מוקפץ כרובית. המרכיבים|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל מוקפץ כרובית. כרובית מגוררת - בפומפייה או מעבד מזון|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל2מכינים את הביצים: מקשקשים את הביצים ומניחים בצד. 3מחממים היטב ווק או מחבת, ומתחילים להקפיץ את הירקות כ-3 דקות על להבה גבוהה, למעט הכרובית. מוסיפים רוטב. 4מוסיפים את הכרובית והביצים המקושקשות, מנמיכים את הלהבה אם יש צורך, ומקפיצים ל-4 דקות נוספות. 5מגישים עם בצל ירוק או כל עשב תיבול שאוהבים. רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב מוקפץ כרובית - מוכן|צילום: רון יוחננוב, mako אוכלבתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |