אוכל
אוכל

מוקפץ כרובית

אחרי שאפינו וטרפנו פחמימות ללא הרף בגלל הקורונה ובזכות החג וסוף השבוע הארוך שהגיע איתו, הגיע הזמן לארוחה מעולה ובלי אף פחמימה: ביצים, ירקות ורוטב בטעמים אסייתיים. כל הכיף, מינוס האשמה

|mako אוכל| פורסם07:20
מוקפץ כרובית (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
Rating:4.6117reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 1 כרובית גדולה (לא קפואה)
  • 1 בצל קטן, קצוץ דק
  • חצי כוס אפונה
  • גזר, חתוך לרצועות
  • 2 ביצים
  • רבע כרוב, חתוך לרצועות דקות
  • כפית ג'ינג'ר קצוץ
  • רבע/חצי צ'ילי חריף, קצוץ

לרוטב:

  • כף שמן שומשום/קנולה
  • רבע כוס רוטב סויה
  • 2 כפות רוטב טריאקי
  • 2 כפות צ'ילי מתוק/חריף

להגשה:

  • בצל ירוק קצוץ

אופן ההכנה:

1מגררים את הכרובית בפומפייה או מעבד מזון.

מוקפץ כרובית. המרכיביםמוקפץ כרובית. המרכיבים|צילום: רון יוחננוב, mako אוכלמוקפץ כרובית. כרובית מגוררת בפומפייה או מעבד מזוןמוקפץ כרובית. כרובית מגוררת - בפומפייה או מעבד מזון|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

2מכינים את הביצים: מקשקשים את הביצים ומניחים בצד.

3מחממים היטב ווק או מחבת, ומתחילים להקפיץ את הירקות כ-3 דקות על להבה גבוהה, למעט הכרובית. מוסיפים רוטב.

4מוסיפים את הכרובית והביצים המקושקשות, מנמיכים את הלהבה אם יש צורך, ומקפיצים ל-4 דקות נוספות.

5מגישים עם בצל ירוק או כל עשב תיבול שאוהבים.

רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב

מוקפץ כרובית - מוכןמוקפץ כרובית - מוכן|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il