אוכל
אוכל

שקשוקה בקן

כמה שכיף לאכול ביצה בקן לארוחת ערב, כמעט יותר כיף לאכול שקשוקה. ובכן, רון יוחננוב עשה שעטנז טעים במיוחד לשקשוקה בבצק עלים בתבנית שקעים. מישהו מבני הבית לא אוהב גבינה או ירק מסוים? אין בעיה, לא שמים לו

|mako אוכל| פורסם08:00
שקשוקה בקן (צילום: רון יוחננוב, אוכל טוב, mako)
צילום: רון יוחננוב, אוכל טוב, mako
Rating:4.547reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (9 מנות):

לתבנית עם 9 שקעים:

  • 1 חבילת בצק עלים מצוננת (300 גרם)
  • כוס עגבניות מרוסקות (אפשר מקופסת שימורים)
  • כפית כמון
  • כף פפריקה
  • מעט פפריקה חריפה/צ'ילי חריף טרי
  • 2 שיני שום כתושות
  • 3 כפות שמן זית
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 9 ביצים
  • חצי כוס גבינה צהובה מגוררת
  • חצי כוס גבינת פטה מגוררת
  • חופן עשבי תיבול לבחירה (לבחירה)

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות.

2מכינים רוטב שקשוקה: מערבבים בקערה את העגבניות עם כמון, פפריקה, שמן זית, שום, מלח ופלפל (מוסיפים חריף או כל תבלין אחר שרוצים).

>> רוצים לקבל את כל המתכונים שלנו ישירות למייל?

3פותחים את בצק העלים על משטח עבודה ומחלקים אותו ל-9 קוביות.

וככה זה נראה לפני התנורוככה זה נראה לפני התנור|צילום: רון יוחננוב, אוכל טוב, mako

4מניחים כל קוביית בצק בתוך שקע בתבנית ויוצקים לתוכה כף של שקשוקה, ומעליה יוצקים ביצה.

5מפזרים מעל כל קן גבינה ועשבי תיבול ומכניסים לאפייה כ-20 דקות.

* אם רוצים ביצה פחות עשוייה, אפשר לשבור את הביצים לקינים רק באמצע האפייה.

כמעט שאפשר לשמוע את הקראנץ'כמעט שאפשר לשמוע את הקראנץ'|צילום: רון יוחננוב, אוכל טוב, mako

רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב,אם אתם עוד לא שם.

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il