
עוגיית ענק ב-6 טעמיםעוד לא החלטתם מה להכין למשלוח מנות? תנו לנו לפתור לכם את ההתלבטות עם פתרון שיוציא אתם המלכים של פורים: עוגיית שוקולד ענקית שמתחלקת ל-6, וכל חלק בטעם אחר לחלוטין. מי לא ירצה לקבל כזה משלוח?![]() צילום: רון יוחננוב, mako אוכל |
המצרכים :לבצק:
לתוספות השונות:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מכינים את הבצק: ממיסים את החמאה ומסיפים אליה את הסוכר, הקמח, אבקת האפייה והביצים. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. עוגיית ענק ב-6 טעמים. התוספות|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל3מחלקים את הבצק ל-6 חלקים שווים ולכל תערובת בצק מוסיפים תוספת שונה (שוקולד לבן, שוקולד מריר+חצי כף קקאו, שוקולד חלב+כף גדושה נוטלה, סוכריות קרמל+חופן בייגלה , כף חמאת בוטנים+ חוספן סוכריות צבעוניות ועוגיות אוראו קצוצות) ומערבבים. עוגיית ענק ב-6 טעמים. לפני אפייה|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל4מסדרים את כל תערובות הבצק בתוך תבנית עגולה ומשטחים (כמו בתמונה למעלה). עוגיית ענק ב-6 טעמים|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל5אופים כחצי שעה, מקררים מעט וחותכים ל-6 פרוסות. * בשביל גרסת פרווה ניתן להמיר את החמאה בנטורינה/מרגרינה. * אפשר לשלב כל תוספת אחרת שאוהבים (עוגיות/ממרח לוטוס, בוטנים, שקדים, אגוזים וכו') עוגיית ענק ב-6 טעמים. יותר טוב ממשלוח פיצה|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל עוגיית ענק חתוכה ל-6|צילום: רון יוחננוב, mako אוכלרון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |