
קפטה טורקיתקציצות בקר קטנות וממזריות שמכינים עם פרוסות תפוחי אדמה ורוטב עגבניות משגע, הכל ביחד, בתבנית אחת. כלום בלגן, פחות משעה בתנור - ויש לכם איסטנבול קטנה במטבח. זה הרגע להזמין אורחים לצהריים![]() צילום: רון יוחננוב, mako אוכל |
המצרכים :לקציצות:
לתפוחי האדמה:
לרוטב:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-200 מעלות. 2מערבבים היטב את כל מרכיבי הקציצות לקבלת תערובת אחידה. 3מגלגלים לקציצות קטנות. >>רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל? 4מסדרים את תפוחי האדמה על תבנית מרופדת בנייר אפייה או בתוך סיר שמתאים לתנור. 5מניחים מעל את הקציצות. 6מערבביםבקערה את כל מרכיבי הרוטב ושופכים מעל תפוחי האדמה והקציצות. 7מכסים את התבנית או הסיר ומכניסים לתנור למשך 40-50 דקות (תלוי בעובי תפוחי האדמה). רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב,אם אתם עוד לא שם. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |