
עוגיות לימון רכות ומושלגותאין ספק שבזמן האחרון החיים נותנים לנו לימונים, ות'אמת? כבר נמאס לנו מלימונדה. מזל שרון יוחננוב פרגן לנו מתכון קליל שבקלילים לעוגיות לימון מהממות שאין לכם שום סיכוי לא להצליח, אפילו בימים אלה![]() צילום: רון יוחננוב, mako אוכל |
המצרכים (30 מנות):
לציפוי:
אופן ההכנה:1מערבבים את כל המרכיבים בקערה עד שמתקבל בצק אחיד ורך (אם יצא לכם רטוב מדי - מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה). >>רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל? 2מחממים תנור ל-180 מעלות. 3מכדררים את הבצק לכדורים קטנים. 4מגלגלים כל כדור בסוכר ולאחר מכן באבקת סוכר. עוגיות לימון מושלגות - לפני אפייה|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל5מסדרים באופן מרווח בתבנית מרופדת נייר אפייה ואופים כ-12 דקות. 6מקררים עד להתייצבות. רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב,אם אתם עוד לא שם. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |