
בייגלה ביתי ללא גלוטןנשנוש ביתי שמריח ומתפצח בפה ממש כמו הדבר האמיתי - מינוס הגלוטן, שכאן אין ממנו אפילו פירור. מכינים בלילה, מזלפים טבעות, אופים - ולא מפסיקים לנשנש![]() צילום: רון יוחננוב, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1טורפים בקערה את הביצים מוסיפים את המלח, הגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע)וחמאת הבוטנים, ומערבבים. 2מוסיפים לתערובת אבקת אפייה ומערבבים היטב, עד לקבלת תערובת אחידה. 3מעבירים את התערובת לשקית זילוף ומעבירים אותה להתייצבות במקרר לשעה. מזלפים לחישוקים|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל4מחממים תנור ל-200 מעלות. חטיף בייגלה לפני אפייה|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל5מרפדים תבנית בנייר אפייה ומתחילים בהכנת החטיפים: מזלפים עיגולים (או צורה אחרת אם רוצים), בוזקים מעל שומשום, קצח, מלח גס או כל תבלין אחר שאוהבים. חטיף בייגלה אחרי אפייה|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל6מכניסים לתנור לאפייה עד הזהבה, כ-20 דקות (עשוי להשתנות בהתאם לתנור). חטיפי בייגלה ביתי|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל חטיף בייגלה ביתי|צילום: רון יוחננוב, mako אוכלרון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |