
בייגלה ביתי ללא גלוטןנשנוש ביתי שמריח ומתפצח בפה ממש כמו הדבר האמיתי - מינוס הגלוטן, שכאן אין ממנו אפילו פירור. מכינים בלילה, מזלפים טבעות, אופים - ולא מפסיקים לנשנש
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 טורפים בקערה את הביצים מוסיפים את המלח, הגבינה וחמאת הבוטנים, ומערבבים. 2 מוסיפים לתערובת אבקת אפייה ומערבבים היטב, עד לקבלת תערובת אחידה. 3 מעבירים את התערובת לשקית זילוף ומעבירים אותה להתייצבות במקרר לשעה.
מזלפים לחישוקים | צילום:
רון יוחננוב, mako אוכל
4 מחממים תנור ל-200 מעלות.
חטיף בייגלה לפני אפייה | צילום:
רון יוחננוב, mako אוכל
5 מרפדים תבנית בנייר אפייה ומתחילים בהכנת החטיפים: מזלפים עיגולים (או צורה אחרת אם רוצים), בוזקים מעל שומשום, קצח, מלח גס או כל תבלין אחר שאוהבים.
חטיף בייגלה אחרי אפייה | צילום:
רון יוחננוב, mako אוכל
6 מכניסים לתנור לאפייה עד הזהבה, כ-20 דקות (עשוי להשתנות בהתאם לתנור).
חטיפי בייגלה ביתי | צילום:
רון יוחננוב, mako אוכל
חטיף בייגלה ביתי | צילום:
רון יוחננוב, mako אוכל
רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".
|