מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל

בייגלה ביתי ללא גלוטן

נשנוש ביתי שמריח ומתפצח בפה ממש כמו הדבר האמיתי - מינוס הגלוטן, שכאן אין ממנו אפילו פירור. מכינים בלילה, מזלפים טבעות, אופים - ולא מפסיקים לנשנש

|mako אוכל| פורסם07:00
חטיף בייגלה ביתי (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

אופן ההכנה:

1טורפים בקערה את הביצים מוסיפים את המלח, הגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע)וחמאת הבוטנים, ומערבבים.

2מוסיפים לתערובת אבקת אפייה ומערבבים היטב, עד לקבלת תערובת אחידה.

3מעבירים את התערובת לשקית זילוף ומעבירים אותה להתייצבות במקרר לשעה.

מזלפים לחישוקיםמזלפים לחישוקים|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

4מחממים תנור ל-200 מעלות.

חטיף בייגלה לפני אפייהחטיף בייגלה לפני אפייה|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

5מרפדים תבנית בנייר אפייה ומתחילים בהכנת החטיפים: מזלפים עיגולים (או צורה אחרת אם רוצים), בוזקים מעל שומשום, קצח, מלח גס או כל תבלין אחר שאוהבים.

חטיף בייגלה אחרי אפייהחטיף בייגלה אחרי אפייה|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

6מכניסים לתנור לאפייה עד הזהבה, כ-20 דקות (עשוי להשתנות בהתאם לתנור).

חטיפי בייגלה ביתי חטיפי בייגלה ביתי|צילום: רון יוחננוב, mako אוכלחטיף בייגלה ביתיחטיף בייגלה ביתי|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il