אוכל
אוכל

חיתוכיות פרוזן יוגורט

אחרי הטילונים של השבוע שעבר, רון יוחננוב מציג נשנוש קיץ מושלם שאפילו לא יעורר בכם רגשות אשם: תבנית פרוזן יוגורט ביתי עם תוספות שאוהבים (השמיים הם הגבול, חברים), ששוברים לחתיכות, זוללים ומתרעננים

|mako אוכל| פורסם07:15
חיתוכיות פרוזן יוגורט (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
Rating:4.6112reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לפרוזן יוגורט:

  • 500 מ"ל יוגורט טבעי (מכל סוג שתבחרו, עדיף באחוזי שומן גבוהים)
  • 5 כפות ממתיק: מייפל טבעי/סילאן/דבש
  • כפית תמצית וניל (לא חובה)

תוספות:

  • כוס פירות קפואים/פירות טריים חתוכים/שברי אגוזים/גרנולה/שוקולד/פיצוחים/קורנפלקס

אופן ההכנה:

1מרפדים תבנית בגודל 20X30 בנייר אפייה.

רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל?

חיתוכיות פרוזן יוגורט. החומריםחיתוכיות פרוזן יוגורט. החומרים|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

2מערבבים בקערה את היוגורט עם הממתיק שבחרתם עד לקבלת בלילה אחידה.

3יוצקים את היוגורט לתבנית.

4מפזרים על היוגורט את התוספות, מכסים את התבנית בניילון נצמד ומעבירים להקפאה ל-6 שעות לפחות (או לילה).

5חותכים לקוביות או שוברים לחתיכות, וזוללים.

חיתוכיות פרוזן יוגורט. לפני החיתוךוככה ה נראה לפני ששוברים לחתיכות|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב

* אחרי ההקפאה והחיתוך אפשר לאחסן במקפיא בקופסה סגורה עד חודשיים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il