
חיתוכיות פרוזן יוגורטאחרי הטילונים של השבוע שעבר, רון יוחננוב מציג נשנוש קיץ מושלם שאפילו לא יעורר בכם רגשות אשם: תבנית פרוזן יוגורט ביתי עם תוספות שאוהבים (השמיים הם הגבול, חברים), ששוברים לחתיכות, זוללים ומתרעננים![]() צילום: רון יוחננוב, mako אוכל |
המצרכים :לפרוזן יוגורט:
תוספות:
אופן ההכנה:1מרפדים תבנית בגודל 20X30 בנייר אפייה. רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל? חיתוכיות פרוזן יוגורט. החומרים|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל2מערבבים בקערה את היוגורט עם הממתיק שבחרתם עד לקבלת בלילה אחידה. 3יוצקים את היוגורט לתבנית. 4מפזרים על היוגורט את התוספות, מכסים את התבנית בניילון נצמד ומעבירים להקפאה ל-6 שעות לפחות (או לילה). 5חותכים לקוביות או שוברים לחתיכות, וזוללים. וככה ה נראה לפני ששוברים לחתיכות|צילום: רון יוחננוב, mako אוכלרון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב * אחרי ההקפאה והחיתוך אפשר לאחסן במקפיא בקופסה סגורה עד חודשיים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |