
עוגת שוקולד דיאטטיתאחרי ששברה את הרשת, רון יוחננוב שלנו פיצח את המתכון של עוגת שוקולד דיאטטית, שלפני הציפוי תהיה שווה לכם 50 קלוריות לפרוסה (ו-90 קלוריות עם הציפוי). הטעם מעולה, המרקם פאדג'י מפנק והמצפון? נשאר צח כשלג![]() צילום: רון יוחננוב, mako אוכל |
המצרכים :לתבנית בקוטר 22 ס"מ:
לציפוי:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מערבבים בקערה את הביצים, תחליף הסוכר והווניל עד לקבלת בלילה אחידה. מוסיפים את החלב והיוגורט ומערבבים היטב. 3מוסיפים לקערה את החומרים יבשים (קקאו, שיבולת שועל ואבקת סודה לשתייה) ומערבבים היטב. 4יוצקים את הבלילה לתבנית אפייה ואופים כ-30 דקות. 5בודקים עם קיסם שהעוגה מוכנה, ומוציאים אותה להתקררות. 6מכינים את הציפוי: ממיסים את החלב יחד השוקולד (אפשר בקערה בחסינת אש בפולסים קצרים במיקרוגל ואפשר בבן מארי). מוסיפים את היוגורט, מערבבים, מצפים את העוגה, פורסים ל-8 חתיכות ומגישים. עוגת שוקולד דיאטטית|צילום: רון יוחננוב, mako אוכלרון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |