מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל

פשטידת פסטה בלי בישול מקדים

זוכרים את שיגעון הפסטה בסיר אחד? אז קבלו את גרסת הפשטידה: את מאפה הפסטה המהמם הזה מכינים בלי לבשל את הפסטה קודם, ואפילו בלי ללכלך קערה בשביל הרוטב. כשאנחנו עצלנים - אז עד הסוף! (ואנחנו גאים בזה)

|mako אוכל| פורסם06:23
פשטידת פסטה בלי בישול (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • חבילת ספגטי
  • קופסת עגבניות מרוסקות
  • 4 כפות שמן זית
  • 4-5 שיני שום, כתושות
  • חופן בזיליקום טרי
  • מעט צ'ילי חריף (לא חובה)
  • 2 וחצי כוסות מים (625 מ"ל)
  • 200 גרם גבינת מוצרלה מגורדת
  • מלח
  • פלפל שחור
  • גבינת פרמזן, להגשה

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות.

2מסדרים את הספגטי בתבנית שמתאימה לתנור, ושופכים את כל שאר המרכיבים למעט הגבינות. מערבבים בזהירות.

רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל?

פשטידת פסטה בלי בישול - שלמהפשטידת פסטה בלי בישול|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

3מפזרים את המוצרלה ואופיםללא כיסוי50-60 דקות.

4מגררים פרמזן ומגישים חם.

רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il