
פשטידת פסטה בלי בישול מקדיםזוכרים את שיגעון הפסטה בסיר אחד? אז קבלו את גרסת הפשטידה: את מאפה הפסטה המהמם הזה מכינים בלי לבשל את הפסטה קודם, ואפילו בלי ללכלך קערה בשביל הרוטב. כשאנחנו עצלנים - אז עד הסוף! (ואנחנו גאים בזה)![]() צילום: רון יוחננוב, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מסדרים את הספגטי בתבנית שמתאימה לתנור, ושופכים את כל שאר המרכיבים למעט הגבינות. מערבבים בזהירות. רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל? פשטידת פסטה בלי בישול|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל3מפזרים את המוצרלה ואופיםללא כיסוי50-60 דקות. 4מגררים פרמזן ומגישים חם. רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב בתיאבון! תגיות:פשטידת פסטה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |