
פסטה על שיפודיםכמה שאנחנו אוהבים טריקים לפסטות: צ'יפס פסטה, פסטה בסיר אחד, פסטה שמכינים בכלל בתנור. אין סוף דרכים כיפיות לאכול את אחת המנות הכי אהובות. והיום: שיטה חדשה - פסטה ברוטב פיצה על שיפודים![]() צילום: רון יוחננוב, אוכל טוב, mako |
המצרכים :
לרוטב פיצה:
אופן ההכנה:1מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ומצננים. 2מחממים תנור ל-200 מעלות ומכינים תבנית מרופדת בנייר אפייה. 3מכינים את רוטב הפיצה: קוצצים את העגבניות ומכניסים עם כל שאר המרכיבים לבלנדר/מעבד מזון וטוחנים עד לקבלת רוטב אחיד וסמיך. >> רוצים לקבל את כל המתכונים שלנו ישירות למייל? 4משפדים על כל שיפוד כ-12 יחידות פסטה, יוצקים עליהן כף רוטב, מפזרים גבינה ואם רוצים - גם תוספות. חוזרים על הפעולה לכל השיפודים ומסדרים על גבי נייר האפייה. 5אופים כ-7 דקות או עז הזהבה ומגישים. פסטה על שיפוד|צילום: רון יוחננוב, אוכל טוב, makoרון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב,אם אתם עוד לא שם. בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |