
מיני פיצות שאפשר להכין ולהקפיאהפיצות הקטנטנות והנהדרות האלה יכולות לסדר לילדים ולכם יופי של ארוחת ערב, אבל עזבו את זה: בסוף מחכות לכם הנחיות לחצי-אפייה, שאחריה מכניסים את הפיצות למקפיא כדי לשלוף לפי הצורך. ומי כמונו יודע שיש צורך![]() צילום: רון יוחננוב, mako אוכל |
המצרכים :לכ-24 פיצות קטנות:
אופן ההכנה:1לשים יחד במיקסר את הקמח, הסוכר, השמרים, המלח, השמן והמים 8-10 דקות, עד לקבלת בצק אחיד ומבריק שנפרד מהקערה בצדדים אך נשאר מעט דביק בתחתית. אם צריך, אפשר להוסיף מעט מים בהדרגה. 2מכסים את הקערה ומניחים לבצק לתפוח כשעה בטמפרטורת החדר (או לילה במקרר). >> רוצים לקבל את כל המתכונים שלנו ישירות למייל? 3מרדדים את הבצק לעובי של כס"מ וקורצים עיגולים קטנים בקוטר כ-10 ס"מ (אפשר כמובן להכין בכל גודל שרוצים). 4מחוררים את הבצק במזלג ומורחים מעט רוטב. מפזרים גבינה ותוספות ומניחים להתפחה נוספת של כחצי שעה. 5מחממים תנור ל-200 מעלות ומכניסים את הפיצות לתנור לאפייה כ-10 דקות, או עד הזהבה יפה. לפני האפייה|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל מיני פיצות שאפשר להכין ולהקפיא|צילום: רון יוחננוב, mako אוכלרוצים להכין מראש ולהקפיא? מעולה!1מרדדים את הבצק וקורצים לעיגולים בגודל שרוצים. מחוררים במזלג ומסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. 2אופים 5 דקות בלבד ב-200 מעלות (ללא התפחה שנייה). 3מצננים, מורחים רוטב ומפזרים גבינה ותוספות. 4מאחסנים במקפיא - אפשר אחת אחת בשקיות סנדוויץ' ואפשר בקופסה אטומה, עם נייר אפייה שמפריד בין שכבה לשכבה. בכל פעם שרוצים פיצה שולפים את הבצק ומכניסים לתנור ל-5 דקות ב-200 מעלות. רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב,אם אתם עוד לא שם. תגיות:פיצה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |