
ברד לימונענעמחר מתחיל חום יולי? אין בעיה, אנחנו מוכנים עם משקה לימונענע גרוס, ירקרק, מרווה וכיפי בלי חומרים משמרים או סירופים ותמציות - פשוט דוחפים לבלנדר לימון ונענע טריים, קצת סוכר, קרח ומים - שותים ומתרעננים![]() צילום: רון יוחננוב, mako אוכל |
המצרכים :ל 2-3 כוסות:
אופן ההכנה:1ממלאים כוס בלנדר בקרח, מוסיפים את הלימון, הנענע והסוכר. רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל? לימונענע|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל2שופכים לכוס את המים ומפעילים את הבלנדר עד לקבלת המרקם הרצוי. 3 ממלאים בכוסות ומגישים. רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |