אוכל
אוכל

פרגיות ובורגול בתבנית אחת

ארוחה שלמה, טעימה ומזינה והכל בפחות מחמש דקות עבודה על תבנית אחת שמשגרים לתנור ושוכחים ממנה עד שהיא מוכנה, כעבור שעה. בורגול, פרגיות עסיסיות , פטריות, תיבול טוב - באמת שלא חסר כאן כלום

|mako אוכל| פורסם07:30
פרגיות ובורגול בתבנית אחת (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
Rating:4.6422reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • כוס וחצי בורגול עבה (אפשר גם עם בורגול דק-ג׳ריש)
  • סלסילת פטריות חתוכות לפרוסות
  • בצל בינוני, מקולף וקצוץ דק
  • 4 פרגיות חתוכות לקוביות
  • 3 כוסות מים חמים
  • 4 שיני שום כתושות
  • 3 כפות שמן זית
  • מעט עשבי תיבול (תימין/רוזמרין)
  • מעט אגוז מוסקט טחון
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 2 כפות סילאן

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-200 מעלות.

2שוטפים את הבורגול היטב, מסננים ושמים בתוך התבנית.

רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל?

פרגיות ובורגול בתבנית אחתפרגיות ובורגול בתבנית אחת|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

3מוסיפים לתבנית את הבצל והפטריות, מערבבים, ומניחים מעליהם את והפרגיות.

4מערבבים היטב את המים החמים עם השום, שמן הזית, עשבי תיבול, מוסקט טחון, סויה וסילאן. יוצקים את התערובת מעל התבנית.

5מכסים את התבנית ומכניסים לתנור לאפייה כשעה. מגישים חם.

פרגיות ובורגול בתבנית אחתפרגיות ובורגול בתבנית אחת|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il