
קציצות עוף אפויות בטעם פלאפלקציצות אפויות עם אפקט של טיגון זה בערך המקסימום שאנחנו יכולים לצפות לו מהיום הזה. התיבול של הפלאפל הוא רק בונוס (ולא חובה בכלל)![]() צילום: רון יוחננוב, mako אוכל |
המצרכים :
לצלייה:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-200 מעלות. >> רוצים לקבל את כל המתכונים שלנו ישירות למייל? 2מערבבים בקערה את כל מרכיבי הקציצות לקבלת תערובת אחידה. 3לקבלת אפקט טיגון, מניחים נייר אפייה על תבנית ומשמנים את הנייר בספריי שמן. מגלגלים קציצות קטנטנות ומסדרים על נייר האפייה המשומן. 4אופים כ-15 דקות או עד הזהבה. רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב,אם אתם עוד לא שם. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |