אוכל
אוכל

קציצות עוף אפויות בטעם פלאפל

קציצות אפויות עם אפקט של טיגון זה בערך המקסימום שאנחנו יכולים לצפות לו מהיום הזה. התיבול של הפלאפל הוא רק בונוס (ולא חובה בכלל)

|mako אוכל| פורסם06:00
קציצות עוף אפויות בטעם פלאפל (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
Rating:4.8130reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 500 גרם עוף טחון (חזה או פרגית)
  • 1 בצל, מגורר בפומפייה
  • 1 תפוח אדמה, מקולף ומגורר בפומפייה
  • חופן כוסברה קצוצה
  • 5 שיני שום, קלופות
  • חצי כוס פירורי לחם
  • חצי כפית שטוחה כורכום
  • כפית פפריקה
  • חצי כפית שטוחה כמון
  • כפית אבקת אפייה
  • ביצה
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 2 כפות שמן זית

לצלייה:

  • ספריי שמן

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-200 מעלות.

>> רוצים לקבל את כל המתכונים שלנו ישירות למייל?

2מערבבים בקערה את כל מרכיבי הקציצות לקבלת תערובת אחידה.

3לקבלת אפקט טיגון, מניחים נייר אפייה על תבנית ומשמנים את הנייר בספריי שמן. מגלגלים קציצות קטנטנות ומסדרים על נייר האפייה המשומן.

4אופים כ-15 דקות או עד הזהבה.

רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב,אם אתם עוד לא שם.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il