אוכל
אוכל

קסטה ביתית בקלי קלות

הבלוג של רון יוחננוב כאילו ראה את גל החום הנולד, וסיפק לנו מתכון משגע לקסטה שבאמת, אבל באמת שכל אחד יכול להכין עם יד קשורה מאחורי הגב. יאללה, היינו פה

|mako אוכל| פורסם07:26
קסטה ביתית בקלי קלות (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
Rating:4.5381reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 2 חבילות ביסקוויטים לקסטה (אפשר פתי בר)
  • 500 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה, קרה
  • קופסה של חלב מרוכז (300-400 גרם)
  • כפית תמצית וניל איכותית

לציפוי:

  • 100 גרם שוקולד מומס
  • 20 גרם חמאת קקאו או כף שמן קוקס (אפשר גם שמן צמחי אחר)
  • סוכריות צבעוניות

אופן ההכנה:

1שופכים לקערת המיקסר את השמנת המתוקה ומקציפים במהירות בינונית עד לקבלת קצפת תפוחה. לאחר שמתקבל מרקם של קציפה ממשיכים להקציף תוך כדי הוספה של החלב המרוכז, עד לקבלת קציפה תפוחה ויציבה.

רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל?

קסטה ביתית בקלי קלות - ההרכבהההרכבה|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

2מרפדים תבנית מלבנית 20 על 30 ס"מ בשכבה של ביסקוויטים, מכסים בקרם וסוגרים בשכבה שנייה של ביסקוויטים.

3מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקפיא ללילה.

4ממיסים את השוקולד עם חמאת הקקאו בפולסים קצרים במיקרוגל עד להמסה מלאה.

5מוציאים את הקסטות מהמקפיא, מעבירים למשטח עבודה וחותכים למלבנים.

6מצפים כל קסטה בשוקולד ומקשטים בסוכריות צבעוניות.

7מעבירים שוב להקפאה, עד התייצבות, וזוללים.

רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב

>> למתכון השלם בבלוג

קסטה ביתית בקלי קלותקסטה ביתית בקלי קלות|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

הערות:

** לקסטות פחות מתוקות מקציפים 500 מ"ל שמנת מתוקה עם שלושת רבעי קופסה של חלב מרוכז.

** אל תוותרו על תמצית הווניל.

** אפשר להוסיף לקרם 3-4 כפות של ממרח לבחירתכם, כמו נוטלה, ממרח לוטוס או ריבת חלב.

** אפשר להוסיף לקרם גם תוספות כמו שברי עוגיות, שוקולד קצוץ, אגוזים או פירות.

** לא חייבים לקשט.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il