
מאפינס חביתה עם ירקות ותוספותרוצים לפנק את המשפחה בארוחת ערב של חביתות משודרגות? ברור שכן! אז במקום לטגן כל אומלט בנפרד, הנה טריק גאוני: בוחרים תוספות (ירקות, גבינה, כל מה שבא), מקשקשים ביצים ואופים הכל בתבנית מאפינס
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
|
המצרכים :ל-6 יחידות:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 משמנים היטב תבנית מאפינס, ושמים בכל שקע ירקות וגבינות (או כל שילוב שתבחרו) בגובה התבנית. >> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל? 3 טורפים בקערה את הביצים עם המלח והפלפל שחור (אם רוצים, אפשר להוסיף לבלילה מעט שמנת מתוקה). 4 יוצקים לכל שקע את הבלילה עד שממלאים אותו.
מאפינס חביתה וירקות. לפני אפייה | צילום:
רון יוחננוב, mako אוכל
5 מכניסים לתנור ואופים 20 דקות. רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב
מאפינס חביתה וירקות | צילום:
רון יוחננוב, mako אוכל
6 מגישים חם. בתיאבון!
|