
חצילים ברוטב עגבניותחצילים בתנור זה להיט, אם מוסיפים להם רוטב עגבניות אז בכלל, ואם מעל הכל מפנקים אותם בשכבה יפה של גבינה, שמקבלת מכת חום בתנור - זה כבר לגמרי הסוף. אז ככה![]() צילום: רון יוחננוב, mako אוכל |
המצרכים :
לרוטב:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-200 מעלות. 2חוצים את החציל וחורצים בכל אחד מהחצאים בסכין בצורת שתי וערב. 3מערבבים את חומרי הרוטב, ושופכים חצי ממנו לתבנית. 4מסדרים את חצאי החציל על הרוטב ושופכים את שאר הרוטב מלמעלה. ממליחים ומפלפלים. 5מכסים בניר אפייה ורדיד אלומניום ומכניסים לתנור ל-30 דקות. 6מסירים את הכיסוי, מפזרים גבינה וצולים עוד כ-10 דקות, או עד הזהבה. מגישים חם. רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב,אם אתם עוד לא שם. בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |