סמבוסק טורטייהעשר דקות עבודה ויש לכם ארוחת ערב קלילה ושווה שתיקח אתכם לאבולעפיה וחזרה בלי לצאת מהמטבח: סמבוסק פיצה מטורטייה מקופלת עם מילוי גבינות מפנק והמון שומשום. סלט חתוך ליד, זיתים טובים, ואתם מסודרים![]()
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
|
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-200 מעלות (חום עליון-תחתון או טורבו). 2 פורסים טורטייה על נייר אפייה ומברישים אותה בביצה. >> רוצים לקבל את כל המתכונים שלנו ישירות למייל? 3 מורחים רוטב במרכז הטורטייה, מפזרים גבינה צהובה ותוספות ומקפלים למשולש. 4 מברישים שוב בביצה ומפזרים שומשום. ![]() 5 אופים כ-20 דקות או עד הזהבה. רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב, אם אתם עוד לא שם. ![]() |