
סמבוסק טורטייהעשר דקות עבודה ויש לכם ארוחת ערב קלילה ושווה שתיקח אתכם לאבולעפיה וחזרה בלי לצאת מהמטבח: סמבוסק פיצה מטורטייה מקופלת עם מילוי גבינות מפנק והמון שומשום. סלט חתוך ליד, זיתים טובים, ואתם מסודרים![]() צילום: רון יוחננוב, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-200 מעלות (חום עליון-תחתון או טורבו). 2פורסים טורטייה על נייר אפייה ומברישים אותה בביצה. >> רוצים לקבל את כל המתכונים שלנו ישירות למייל? 3מורחים רוטב במרכז הטורטייה, מפזריםגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע)צהובה ותוספות ומקפלים למשולש. 4מברישים שוב בביצה ומפזרים שומשום. סמבוסק טורטייה - הכנה|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל5אופים כ-20 דקות או עד הזהבה. רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב,אם אתם עוד לא שם. תגיות:רון יוחננוב ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |