
צ'יפס זוקיני פרמזןעשר דקות עבודה (ולא דקה יותר!) ויש לכם נשנוש מושלם שמוכיח שוואללה, טעים להתבגר: צ'יפס זוקיני עם פרמזן ועשבי תיבול, בלי טיגון, בלי פחמימות, בלי עבודה. בירה קרה, יום שמש וזה הכל, תודה![]() צילום: רון יוחננוב, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממיםתנורל-200מעלות. 2בקערה,מערבביםאתהפרמזןעםעשביהתיבולוהתבלינים. >> רוצים לקבל את כל המתכונים שלנו ישירות למייל? 3מכניסיםפנימהאתהזוקיניומערבביםעדשכלהזוקינימצופים. 4מעביריםלתבניתאפייה,מזלפיםמעלשמן זיתומכניסיםלתנור. 5אופיםכ-15גדולעדשהזוקיניצלוייםושחומים. 6מפזריםמעלפטרוזיליהומגישיםלצדקטשופ. רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב,אם אתם עוד לא שם. תגיות:צ'יפס ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |