אוכל
אוכל

עוגיות מרנג עם שוקולד ואגוזים

יש פה מישהו שמפחד ממרנג? אנחנו מזהים יד מהוססת או שתיים מול המסך, ושמחים להרגיע עם מתכון של רון יוחננוב למרנג עם טריק שתמיד מצליח, והופך לעוגיות הכי יפות וטעימות שיש. והעיקר, אתם יודעים, לא לפחד כלל

|mako אוכל| פורסם07:09
עוגיות מרנג עם שוקולד ואגוזים  (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
Rating:4.117reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

למרנג:

  • 2 חלבונים
  • 150 גרם (שלושת רבעי כוס) סוכר
  • כפית חומץ (לא חובה אבל מומלץ)
  • כף קורנפלור
  • כף תמצית וניל

תוספות:

  • 100 גרם שוקולד צ'יפס או שוקולד קצוץ
  • 50 גרם אגוזים (לוז, מלך, פקאן או שקדים)

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-100 מעלות.

2בסיר קטן ממלאים מים ומביאים לרתיחה. מעל הסיר מניחים קערה (בן מארי) ולתוכה מוסיפים את החלבונים יחד עם הסוכר.

>> מתכונים לפסח

>> קינוחים לפסח

3מערבבים את הסוכר והחלבונים היטב כל הזמן עד שכל הסוכר נמס לחלוטין, (חשוב לערבב, שלא יהפוך לחביתה).

4מעבירים את החלבונים עם הסוכר הנמס לקערת המיקסר ומתחילים להקציף במהירות עד שמתקבל קצף תפוח ויציב.לקראת סיום מוסיפים את הוניל והחומץ ומקציפים מעט עד שנטמעים בתוך הקצף. את החומץ לא חייבים להוסיף, אבל זה משדרג את המרקם בתוך המרנג למשהו שמזכיר מרשמלו.

5מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים שוב. מוסיפים פנימה את האגוזים והשוקולד.

6מרפדים תבנית בנייר אפייה, ובעזרת 2 כפות מניחים תלוליות של מרנג בתבנית.

עוגיות מרנג עם שוקולד ואגוזים - לפני אפייהלפני האפייה. מרנג שוקולד ואגוזים|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

7אופים משך כשעתיים עד שהעוגיות נאפות.

עוגיות מרנג עם שוקולד ואגוזים עוגיות מרנג עם שוקולד ואגוזים|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

>> רוצים לקבל את כל המתכונים שלנו ישירות למייל?

רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב,אם אתם עוד לא שם.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il