
עוגיות פרג מושלגותהבטיחו לנו שלג השבוע, ומאז זה לא יוצא לנו מהראש. אז מה הפלא שהלכנו על עוגיות פרג יפות עם מעטה לבן ומושלג? אם התחזית תתגשם, תבנית של כאלה בדיוק תחכה לנו לצד התה כשנחזור הביתה מהכפור![]() צילום: רון יוחננוב, mako אוכל |
המצרכים (30 מנות):
לציפוי:
אופן ההכנה:1מערבבים את כל המרכיבים בקערה עד שמתקבל בצק אחיד ורך (אם יצא לכם רטוב מדי - מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה). 2מחממים תנור ל-180 מעלות. 3מכדררים את הבצק לכדורים קטנים. 4מגלגלים כל כדור בסוכר ולאחר מכן באבקת סוכר. >> רוצים לקבל את כל המתכונים שלנו ישירות למייל? 5מסדרים באופן מרווח בתבנית מרופדת נייר אפייה ואופים כ-12 דקות. 6מקררים עד להתייצבות. רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב,אם אתם עוד לא שם. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |