
עוגיות אוראו גבינהעוגות גבינה ואוראו כבר הפכו לחלק משגרת תפריטי הקינוחים של שבועות, אבל למה לא להכניס השנה טוויסט מרענן לשולחן החג ולהכין דווקא עוגיות?![]() צילום: רון יוחננוב, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מקציפים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה, הסוכר, המסקרפונה והווניל עד לקבלת קרם חלק ואחיד. 2מוספים את הקמח עם אבקת האפייה ועוגיות האוראו ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. 3מעבירים את הבצק להתייצבות במקרר לשעה. לדאוג למספיק רווח בין כל עוגייה|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל4מחממים תנור ל-180 מעלות. 5יוצרים מהבצק כדורים עוגיות ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, ואופים כ-20 דקות. מצננים מעט ומגישים. רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב לצנן מעט ולהגיש|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |