אוכל
אוכל

פוטטוס מושלמים

התוספת המושלמת לכל מנה עיקרית: פוטטוס פריכים וזהובים מבחוץ ורכים מבפנים, בכלום עבודה ומקסימום הנאה. לא משנה בכמה תפוחי אדמה תשתמשו, היא תמיד תתחסל עד אחרון הפלחים

|mako אוכל| פורסם07:30
פוטטו צ'יפס (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
Rating:4.61030reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 5-6 תפוחי אדמה גדולים, נקיים
  • 2-3 כפות שמן
  • 2 כפות קורנפלור
  • כף פפריקה אדומה
  • כפית אבקת שום או שום גבישי
  • כפית אבקת בצל או אבקת מרק בצל (לא חובה)
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה:

1חותכים את תפוחי האדמה לפלחים (יחד עם הקליפה).

רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל?

2מבשלים את תפוחי האדמה במים חצי בישול – עד שהם רק מתחילים להתרכך.

3מערבבים בקערה את כל שאר החומרים לקבלת תערובת אחידה.

4מסננים את תפוחי האדמה, מעבירים לקערה ומערבבים יחד כך שיצופו מכל הכיוונים.

5אופים 40 דקות ב-220 מעלות או מטגנים בשמן עמוק.

פוטטו צ'יפס. אפשר לטגן ואפשר לאפות - תחליטו אתםפוטטו צ'יפס. אפשר לטגן ואפשר לאפות - תחליטו אתם|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il