
פוקצ'ה מעולה בלי לישהבניגוד לכל הפוקצ'ות שכנראה פגשתם עד היום, את זו מכינים עם קערה וכף - בלי צורך במיקסר. חוץ מזה היא רכה ואוורירית בטירוף, ולא פחות חשוב - נשארת טעימה גם למחרת. אז אפשר לדעת למה אתם מחכים?![]() צילום: Karen Sarraga, ShutterStock |
המצרכים :
לעיטור:
אופן ההכנה:1מערבבים את השמרים עם המים בקערה רחבה. מוסיפים את הקמח והמלח ומערבבים היטב (אמורה להתקבל עיסה רטובה מאוד). 2שופכים את שמן הזית מלמעלה ומכסים את הקערה בניילון נצמד. 3מניחים על השיש להתפחה של 3-4 שעות או במקרר להתפחה של לילה (מתקבל בצק תפוח מאוד ומלא בבועות). 4מחממים תנור ל-220 מעלות. 5מעבירים את הבצק התפוח לתבנית מקומחת, מרטיבים את הידיים ומשטחים את הבצק על התבנית. יוצרים גומות בעזרת קצות האצבעות. 6מפזרים את התוספות ואופים 20 דקות, או עד הזהבה. רון יוחננוב הוא בלוגר, מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה, בעל קבוצת המתכונים בפייסבוק "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". תגיות:פוקצ'ה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |