
עוגיות קרמוגיתהמחשבה הראשונה שעלתה לנו כשראינו את היפות האלה הייתה שהן בעצם עוגיות אמסטרדם הפוכות. המחשבה השנייה הייתה שאנחנו חייבים צנצנת שלהן בבית, הבעיה היא שאז אנחנו עלולים להפוך למוקד עלייה לרגל![]() צילום: רון יוחננוב, mako אוכל |
המצרכים :לבצק (12 עוגיות):
למילוי:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את הסוכר והחמאה עד לקבלת מרקם אחיד. מוסיפים את הביצה, החלמונים והווניל וממשיכים לערבב. >> רוצים לקבל את כל המתכונים שלנו ישירות למייל? זוכריםעוגיות אמסטרדם? 3מוסיפים את הקמח ואבקת הסודה לשתייה ומערבבים ערבוב קצר, רק עד לקבלת תערובת אחידה. 4מעבירים את הבצק להתייצבות במקרר לחצי שעה לפחות. 5מכינים את העוגיות: מחלקים את הבצק ל-12 חלקים. ממלאים כל חלק ב-2 קוביות שוקולד ומגלגלים לעוגייה. מסדרים בתבנית מרופדת נייר אפייה, ומשטחים מעט בידיים. 6אופים 10-12 דקות, מצננים וזוללים.
רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב,אם אתם עוד לא שם. תגיות:קרמוגית ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |