
בורקס דפי אורז עם גבינותכמה טוב שהמציאו את בורקס דפי האורז - גרסה דלת קלוריות ונטולת גלוטן לבורקס הרגיל, שפותחת בפנינו עולם חדש ונפלא של מאפים זהובים. הפעם הכנו אותו עם גבינות. יצא אש![]() צילום: מיכל הלפרין, mako אוכל |
המצרכים :
למילוי:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מערבבים את הרכיבי המילוי. 3טובלים דף אורז בקערה של מים חמימים ומשרים 5-6 שניות. 4מעבירים את דף האורז למשטח יבש ומנחים במרכזו כף גדושה מהמלית. סוגרים בצורת מעטפה. חוזרים על הפעולה עם כל הדפים. 5מסדרים את דפי האורז על תבנית משומנת, מברישים בשמן זית ומעטרים בשומשום או קצח. 6אופים כחצי שעה, עד שהדפים מזהיבים מעט. *אל תוותרו על הביצה. היא תורמת ליציבות הגבינות ומונעת מהן להישפך מהבורקס במהלך האפייה. ניתן להמיר בכף קורנפלור. >> מוזמנים לקרוא עוד על בורקס דפי האורז כאן המתכון פורסם פה לראשונה ב-15/08/2019 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |