
בורקס מדפי אורז ממולא בפרגיתכבר מזמן התאהבנו בבורקס דפי אורז, ועכשיו רגע לפני מבול אוזני ההמן שנאכל, ננסה להתאזן בעזרת ארוחות דיאטטיות ככל האפשר. הנה אחלה דרך להתחיל: בורקס טעים, משביע, טעים ודל קלוריות![]() צילום: יעל קצב, mako אוכל |
המצרכים :ל-12 יחידות:
אופן ההכנה:1מטגנים במחבת עם שתי כפות שמן את הבצל והפלפל החריף עד להזהבה. 2מוסיפים למחבת את רצועות הפרגית וממשיכים לטגן בערך 8 דקות תוך כדי ערבוב. 3מתבלים במלח, פלפל שחור גרוס וכמון. מורידים מהאש להתקררות לפני המילוי (בערך 10 דקות). 4אחרי שהמלית התקררה, קוצצים אותה בעזרת סכין יחסית גס. 5מחממים תנור ל-180 מעלות. 5מניחים את דף האורז בקערה שטוחה עם מים חמימים עד שהוא מתרכך, מניחים אותו על משטח העבודה, ממלאים במרכזו 2 כפות גדושות מהמלית ומקפלים אותו לצורת מעטפה (להקפיד לסגור היטב כדי למנוע זליגה של המלית בזמן האפייה). חוזרים על הפעולה עד לסיום המלית. בורקס פרגית מדפי אורז לפני אפייה|צילום: יעל קצב, mako אוכל6מברישים כל בורקס בביצה, מפזרים מעל שומשום ואופים ל-20-25 דקות (עד להזהבה). * מומלץ להגיש עם טחינה. יעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלהמחכים לכם עוד מתכונים טעימים. בורקס פרגית מדפי אורז אחרי אפייה|צילום: יעל קצב, mako אוכל ככה זה נראה מבפנים|צילום: יעל קצב, mako אוכלתגיות:דפי אורז ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |