
נאמס פרגית מדפי אורזאין דבר כזה שנראה נאמס בתפריט ולא נזמין, זאת מנה כל כך כיפית, ומהיום אנחנו מכינים אותה בעצמנו. במקום להשיג דפי תחרה משתמשים בדפי אורז, שהרבה יותר קל להשיג, והתוצאה אומנם פחות פריכה אבל עדיין מעולה |
המצרכים :למילוי:
לרוטב:
להגשה:
אופן ההכנה:1מערבבים את מצרכי המילוי לתערובת אחידה. 2מכינים קערה רחבה עם מים רותחים וטובלים בה את דפי האורז עד שהם מתרככים. 3מניחים דף אורז רך על משטח עבודה, מניחים במרכז שלו 2 כפות מהמלית, מקפלים את שני הצדדים כלפי פנים ומגלגלים את דף האורז כך שייסגר היטב והמלית לא תברח. חוזרים על הפעולה עם שאר דפי האורז עד לסיום המלית. 4מחממים מחבת עם שמן יחסית עמוק ומטגנים את הנאמס משני הצדדים עד להזהבה. 5מכינים את הרוטב: מערבבים את מצרכי הרוטב עד לאיחוד. 6מרכיבים את המנה: מניחים את הנאמס בחסה אייסברג יחד עם כוסברה, נענע, בזיליקום וצ'ילי. טובלים ברוטב ומתענגים. נאמס פרגיות מדפי אורז|צילום: יעל קצב, mako אוכללעוד מתכונים מעוליםממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוקהמהמם שלה ** שימו לב, התוצאה עם דפי אורז פחות פריכה מאשר עם דפי תחרה, צריך להיות מוכנים לזה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |