אוכל
אוכל
מתכונים עם דפי אורז

נאמס פרגית מדפי אורז

אין דבר כזה שנראה נאמס בתפריט ולא נזמין, זאת מנה כל כך כיפית, ומהיום אנחנו מכינים אותה בעצמנו. במקום להשיג דפי תחרה משתמשים בדפי אורז, שהרבה יותר קל להשיג, והתוצאה אומנם פחות פריכה אבל עדיין מעולה

|mako אוכל| פורסם11:26
Rating:4.828reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

למילוי:

  • 15 דפי אורז/דפי תחרה לנאמס
  • 80 גרם אטריות שעועית
  • 300 גרם פרגיות, פרוסות לקוביות קטנות
  • גזר פרוס לגפרורים דקים
  • בצל סגול פרוס דק
  • 3 כפות סויה בהירה
  • חצי כפית שמן שומשום
  • 2 ס"מ ג'ינג'ר מגורר
  • 2 כפות רוטב דגים

לרוטב:

  • 4 כפות סויה
  • כף סוכר חום מהול במעט מים רותחים
  • כפית צ'ילי קצוץ
  • כפית ג'ינג'ר קצוץ
  • שן שום כתושה
  • חצי לימון ליים

להגשה:

  • עלי חסה עגולה שלמים (אייסברג/לאליק)
  • חופן עלי כוסברה
  • חופן עלי נענע
  • חופן עלי בזיליקום
  • פלפל צ'ילי פרוס דק

אופן ההכנה:

1מערבבים את מצרכי המילוי לתערובת אחידה.

2מכינים קערה רחבה עם מים רותחים וטובלים בה את דפי האורז עד שהם מתרככים.

3מניחים דף אורז רך על משטח עבודה, מניחים במרכז שלו 2 כפות מהמלית, מקפלים את שני הצדדים כלפי פנים ומגלגלים את דף האורז כך שייסגר היטב והמלית לא תברח. חוזרים על הפעולה עם שאר דפי האורז עד לסיום המלית.

4מחממים מחבת עם שמן יחסית עמוק ומטגנים את הנאמס משני הצדדים עד להזהבה.

5מכינים את הרוטב: מערבבים את מצרכי הרוטב עד לאיחוד.

6מרכיבים את המנה: מניחים את הנאמס בחסה אייסברג יחד עם כוסברה, נענע, בזיליקום וצ'ילי. טובלים ברוטב ומתענגים.

נאמס פרגיות מדפי אורזנאמס פרגיות מדפי אורז|צילום: יעל קצב, mako אוכל

לעוד מתכונים מעוליםממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב

או בטיקטוקהמהמם שלה

** שימו לב, התוצאה עם דפי אורז פחות פריכה מאשר עם דפי תחרה, צריך להיות מוכנים לזה.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il