
המצרכים :ל-22 כיסונים:
למילוי סלמון:
למילוי טופו:
לרוטב:
אופן ההכנה:1להכנת מילוי סלמון: מערבבים את כל המרכיבים בקערה. 2להכנת מילוי טופו: מעבדים את הטופו במעבד מזון עד שהוא הופך למשחה (לוקח כמה דקות). מוסיפים את המרכיבים. 3מכינים את הכיסונים: גוזרים את דפי האורז לרבעים, כשמכל שני ריבועים נכין כיסון אחד. דיס סאם דפי אורז. לפני הבישול|צילום: רויטל פדרבוש, מטבח קל4מרטיבים 2 ריבועי דפי אורז במים חמימים לכ-10 שניות ומניחים על משטח עבודה. מניחים כפית גדושה מהמילוי ויוצרים עם הידיים כיסון. אם הוצאתם את דפי האורז מהר מידי מהמים והם עדיין קצת נוקשים, אפשר להרטיב אותם עם מים (טובלים את האצבע במים ומוסיפים לדפי האורז עד שהם מתרככים). מסדרים את הכיסונים על גבי מגש (חשוב להפריד בניהם כי הם נוטים להידבק). 5מחממים שמן זית בסיר רחב או מחבת עם ציפוי נון סטיק ומסדרים את הכיסונים. מבשלים אותם 2-3 דקות על אש בינונית. מוסיפים 2-3 כפות מים וסוגרים את המכסה. מאדים כך במשך כ-10 דקות עד שהכיסונים מוכנים. * אפשר להכין את הדים סאם גם בסלסלת אידוי. * אפשר לאכול מיד ואפשר לאכול קר. מתכוניםוסרטונים נוספים תמצאו בבלוג של רויטל פדרבוש, בלוגרית ומחברת ספרי בישול בבלוג:מטבח קל – מתכונים פשוטים להרגשה טובהוגם באינסטגרם בתיאבון!
![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |